Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​ hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autoriseret el-installatør på Amager

​Amager El-Service er autoriseret el-installatør, og vi kan tilbyde en lang række løsninger inden for el-service for private boligejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi kommer især på Amager, i Kastrup og andre steder i hovedstadsområdet.

Som el-installatør udfører vi blandt andet vedligeholdelse og el-tjek af el-installationer, montering af dørtelefoner og samtaleanlæg, opsætning af netværk og telefonsystemer samt installation af indendørs og udendørs belysning.

Fleksibel og kvalitetsbevidst autoriseret el-installatør

​Alt vores arbejde som elektriker og el-installatør udføres naturligvis i høj kvalitet og til fornuftige priser. Vi ser det samtidig som en selvfølge, at vi overholder alle de aftalte betingelser og leveringstider. Dog er vi altid fleksible og imødekommende over for større eller mindre ændringer, hvis du ombestemmer dig.

Vi bestræber os med andre ord på at imødekomme alle ønsker og behov, så vores kunder får helt præcis de el-installationer, som de behøver, og til et budget, som de ønsker. Derfor har vi også gennemskuelige priser, så du bedre kan følge med, når du får besøg af en autoriseret el-installatør.

Få besøg af en autoriseret el-installatør til en god pris

​Hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde inden for el-service, antenneanlæg og kommunikation, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på at få besøg af en autoriseret el-installatør, så er du velkommen til at ringe til Amager El-Service på telefon 32 84 09 63 eller på mobil 40 51 42 77. Alternativt er du velkommen til at skrive til os på amagerelservice@mail.dk.

Vi er medlem af​

​Amager El-Service ApS

Kastrupvej 60

2300 København S

Mobil: 40 51 42 77

amagerelservice@mail.dk