Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​ hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

El-tjek af dine el-installationer på Amager og i Kastrup

​Amager El-Service ApS tilbyder vedligeholdelse og el-tjek af el-installationer i alt fra mindre boliger og erhvervsejendomme til industri og offentlige institutioner på Amager, i Kastrup og i resten af hovedstadsområdet.

Dine el-installationer bør vedligeholdes

​Et el-tjek af dine el-installationer kan være med henblik på energioptimering, men også på sikkerhed eller en eventuel opgradering til moderne el-installationer. Ledninger og kontakter i ældre ejendomme kan være slidte og dermed brandfarlige.

Dertil kommer, at moderne hjem har langt flere elektriske apparater end tidligere. Derfor kan der også være brug for flere kontakter og nye ledninger. Et el-tjek kan også finde uhensigtsmæssige installationer, der bruger for meget elektricitet.

Et el-tjek kan endvidere foretages af mere moderne el-installationer som for eksempel el-varme, netværk og intelligente styringer. Afslutningsvist kan du få udleveret dokumentation med tegninger, hvis det er et krav.

Vi afslutter et el-tjek med et tilbud på opgradering

​Når vi har afsluttet et el-tjek, vil vi komme med eventuelle løsningsforslag, ligesom vi vil fremsende et uforpligtende tilbud på optimering og opgradering af dine el-installationer. I mange tilfælde vil en mindre reparation være tilstrækkelig.

I vores el-tjek vil vi gøre opmærksom på, hvor alvorlige dine problemer er med dine el-installationer. Vi vil oplyse, om der blot er tale om, at du kan spare elektricitet, om der er tale om brandfare, eller om vores el-tjek har påvist ulovlige el-installationer.

Du kan ringe til Amager El-Service ApS for at bestille et el-tjek af dine el-installationer på telefon 32 84 09 63 eller på mobil 40 51 42 77. Du kan også skrive til vores e-mail, som er amagerelservice@mail.dk.

​​

Vi er medlem af​

​Amager El-Service ApS

Kastrupvej 60

2300 København S

Mobil: 40 51 42 77

amagerelservice@mail.dk