Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​ hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udendørs belysning i Kastrup og på Amager

​Amager El-Service ApS har mange års erfaring med elektriske installationer som indendørs og udendørs belysning. Derfor er det fordelagtigt at tage os med på råd, når der skal planlægges ny belysning.

Korrekt indendørs og udendørs belysning sikrer lys og overblik

​En god indendørs belysning er altafgørende for, at vi føler os godt tilpas i et rum, ligesom en god udendørs belysning skaber tryghed og overblik, især i de mørke vintermåneder. Korrekt indendørs og udendørs belysning er med andre ord en forudsætning for et produktivt og effektivt arbejdsliv og et hyggeligt og behageligt hjemmeliv.

Vi har et bredt udvalg af muligheder og løsninger til udendørs belysning for private og virksomheder på Amager, i Kastrup og resten af hovedstadsområdet. Udendørs belysning kan placeres på facaden, ved hoveddøren, i indkørslen eller langs havegangen.

Automatiske tænd og sluk-ure til udendørs belysning

​Belysningen kan endvidere installeres med sensorer og automatiske tænd og sluk-ure, således de enten tænder på bestemte tidspunkter, eller de tænder på bestemte tidspunkter, når der er noget, som bevæger sig.

Derved sørger din udendørs belysning for, at der er lyst, når du kommer hjem om vinteren, og når du skal på arbejde om morgenen. Sensorer kan samtidig skræmme ubudne gæster væk. Dertil kommer, at du kan få det lyst og venligt, når du er udendørs.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for en god og strømbesparende indendørs eller udendørs belysning. Du kan ringe til Amager El-Service på telefon 32 84 09 63 eller på mobil 40 51 42 77, men du kan også skrive til amagerelservice@mail.dk.

Vi er medlem af​

​Amager El-Service ApS

Kastrupvej 60

2300 København S

Mobil: 40 51 42 77

amagerelservice@mail.dk