Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​ hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Opsætning af netværk, antenneanlæg og telefonsystem

​Amager El-Service tilbyder en lang række alsidige løsninger inden for levering og opsætning af netværk, data, IT og antenneanlæg samt et traditionel eller IP-baseret telefonsystem. Det kan være for privatpersoner, boligforeninger, offentlige institutioner eller virksomheder. Vi har i det hele taget stor erfaring med alle former for netværk, anlæg og andre data-systemer.

Effektive løsninger på opsætning af netværk og telefonsystem

​Vi samarbejder med vores kunder om at finde en effektiv løsning inden for opsætning af netværk, antenne eller et telefonsystem. Derved kan vi i samarbejde med kunden udvikle en driftsikker og fremtidsorienteret netværksløsning, der passer præcis til den enkelte virksomhed, og som naturligvis lever op til alle krav.

En opsætning af netværk og et telefonsystem kan naturligvis kombineres, og der er flere og flere virksomheder, som går over til IP-telefoni, selvom de ikke har behov for at ringe internationalt. 

Vi tilbyder både rådgivning og assistance hele vejen fra ide til opsætning af netværk og et telefonsystem, herunder trækning af kabler og installation af forskelligt udstyr og eventuelt ekstraudstyr. Vi kan naturligvis også etablere en hjemmearbejdsplads.

Få opsætning af netværk og telefonsystem til en god pris

​Vi kan endvidere tilbyde en god timepris på vores elektriker, når du skal have udført opsætning af netværk, antenne eller et telefonsystem på Amager, i Kastrup og i resten af hovedstadsområdet. Kontakt Amager El-Service ApS på telefon 32 84 09 63 eller på mobil 40 51 42 77, eller skriv til amagerelservice@mail.dk, for at få et uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af​

​Amager El-Service ApS

Kastrupvej 60

2300 København S

Mobil: 40 51 42 77

amagerelservice@mail.dk