Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​ hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Dørtelefon og samtaleanlæg i Kastrup og på Amager

​Amager El-Service ApS har specialiseret sig i at montere og vedligeholde enhver form for samtaleanlæg og dørtelefon. Det er primært boligforeninger, andelsforeninger, ejerforeninger og virksomheder, der ønsker at få monteret eller udskiftet et dørtelefonanlæg for at sikre en bedre adgangskontrol.

Alt fra en almindelig dørtelefon til store dørtelefonanlæg

​Vi kan installere og vedligeholde alt fra en ganske almindelig dørtelefon til et avanceret dørtelefonanlæg med kameraovervågning og kodelås samt betjening via en smartphone. Mulighederne er ganske store, når du skal have en moderne dørtelefon.

Enhver dørtelefon fra Amager El-Service har naturligvis lydkvalitet i topklasse, ligesom den er designet og konstrueret til mange års slitage. Vores anlæg kan holde i mange år, men vi har naturligvis reservedele, hvis en enkelt dørtelefon skal udskiftes.

Vi kan også montere samtaleanlæg sammen med en dørtelefon

​Udover en dørtelefon kan vi tilbyde særlige samtaleanlæg, især til lidt større arbejdspladser, hvis I ønsker en nem og effektiv kommunikation mellem medarbejderne. Det gælder især for virksomheder, hvor medarbejderne bevæger sig rundt, herunder virksomheder, hvor der for eksempel kan være brug for at fortælle, at der er kommet en kunde.

Kontakt os med jeres ønsker til og behov for en dørtelefon eller et samtaleanlæg, så kommer vi gerne forbi til en drøftelse på Amager, i Kastrup og resten af hovedstadsområdet.

Du kan ringe og bestille et møde med Amager El-Service på telefon 32 84 09 63 eller på mobil 40 51 42 77. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til amagerelservice@mail.dk.

​​

Vi er medlem af​

​Amager El-Service ApS

Kastrupvej 60

2300 København S

Mobil: 40 51 42 77

amagerelservice@mail.dk