Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​ hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Timepris elektriker fra el-firma på Amager

Amager El-Service er et autoriseret el-firma, der primært betjener kunder på Amager, i Kastrup og andre steder i hovedstadsområdet. Alt vores arbejde som el-firma udføres naturligvis i høj kvalitet og til en fornuftig timepris elektriker.

Vores el-firma har en fast timepris elektriker

​Vi tager altid 120 kroner for kørsel ud til kunden, men det er et engangsbeløb. Dertil kommer vores timepris elektriker, hvis vi ikke har aftalt en samlet pris. Vores timepris elektriker er 485 kroner eksklusiv moms.

Vores el-firma udfører løbende en lang række forskellige former for el-arbejde for private boligejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Overordnet består vores arbejde typisk af:

Men som autoriseret el-firma kan vi naturligvis løse alle former for el-opgaver.

Det er en selvfølge for os som professionelt el-firma, at vi overholder de betingelser og leveringstider, som vi har aftalt, herunder vores timepris elektriker. Dog er vi altid fleksible og omstillingsparate i forhold til ændringer, hvis du skulle ombestemme dig undervejs.

Få mere information om timepris elektriker og vores el-firma

​Vi bestræber os med andre ord på at imødekomme alle dine ønsker og behov, således du får helt præcis den løsning, som du reelt behøver, og til et passende budget. Derfor har vi valgt at have gennemskuelige priser på timepris elektriker, så du nemt kan følge med.

Kontakt Amager El-Service ApS på telefon 32 84 09 63, på mobil 40 51 42 77 eller på amagerelservice@mail.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores el-firma og timepris elektriker.

​​

Vi er medlem af​

​Amager El-Service ApS

Kastrupvej 60

2300 København S

Mobil: 40 51 42 77

amagerelservice@mail.dk